Teknoloji

Flip Grip Nintendo Switch’te dikey oyun deneyimini iyileştiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

flip grip nintendo switchÇok sayıda klasik oyun, Nintendo Switch’te yeniden oyuncularla buluşuyor. Ikaruga ve Pac-Man gibi oyunlara son olarak Donkey Kong eklenmişti. Ancak söz konusu oyunların cihazı dikey tutarak oynanmasının gerekmesi işleri biraz zorlaştırıyor. Nintendo Switch tasarımı itibarıyla dikey oyun deneyimine uygun bir cihaz olmadığı için oyunlardan randıman almak zorlaşıyor. Ancak bu noktada imdada kitle fonlamasıyla destek arayan bir aksesuar yetişecek gibi görünüyor. Flip Grip Nintendo Switch üzerinde dikey oyun deneyimini hatırı sayılır ölçüde iyileştirmeyi vadediyor.

Switch’i dik biçimde tutmayı sağlayan Flip Grip, Joy-Con oyun kumandalarının normal pozisyonlarında durmasını mümkün kılıyor. Tek parçalık bir ABS plastik olan Filp Grip’in iki tarafında da raylar bulunuyor. Kickstarter kampanyasında 42 bin 500 dolar toplamayı amaçlayan Flip Grip, kampanyanın bitimine 17 gün kala 45 bin dolarlık bir desteğe ulaşmayı başardı. Bu da Flip Grip’in satışa sunulacağı anlamına geliyor. Satışa sunulduğunda aksesuarın fiyat etiketinde 15 dolar yazacak.

Flip Grip’in altında oyunlar üzerine uzmanlaşan gazeteci Jeremy Parish, endüstriyel tasarımcı ve mühendis Mike Choi ile oyunculara yönelik aksesuarlar satan Fanshop’un imzası bulunuyor. Flip Grip Nintendo Switch oyuncularıyla kasım ayından itibaren buluşacak.

İLGİLİ HABERLER