Eğlence

Fitness Plus kullanıcıları için AirPlay 2 ile akıllı TV’lere yayın imkanı yolda

apple fitness plus

Apple’ın en son watchOS 7 ve iOS 14 beta sürümleri Apple Fitness Plus aboneleri için yeni bir yayın özelliğinin yolda olduğunu gösteriyor.

Yakında çıkacak sürümle birlikte Fitness Plus antrenmanlarının AirPlay üzerinden yayınına izin verilecek. Bu yayın AirPlay 2 uyumluluğu sayesinde uyumlu tüm akıllı TV’lere aktarılabilecek. Bu, Apple TV sahibi olmayan Fitness Plus kullanıcıları için iyi haber. Şu anda sesli veya görüntülü antrenmanları büyük ekrana yansıtmanın tek yolu Apple TV.

Fitness Plus özelliği geçen yılın eylül ayında duyuruldu ve aralık ayında faaliyete geçti. Henüz Türkiye’de kullanımda olmayan bu ücretli hizmet, rehberli egzersiz programlarına erişim için aylık 9,99 ABD Doları veya yıllık 79,99 ABD Doları ücret talep ediyor. Servis, her ikisi de en güncel iOS 14 yazılım sürümlerini çalıştıran en az bir Apple Watch Series 3 ve eşleştirilmiş bir iPhone 6S veya daha yenisi cihazlar gerektiriyor. Özellik ilk çıktığından bu yana, bir antrenmanı TV’nizden izlemenin tek yolu bir Apple TV’ye sahip olmak. Ancak iOS 14.5 güncellemesiyle yeni seçenekler geliyor.

Yeni watchOS ve iOS sürümlerinin ufukta görünmesiyle birlikte, Fitness Plus kullanıcılarnın sadece AirPlay 2 uyumlu bir TV’ye ihtiyacı olacak. AirPlay 2 uyumlu TV’lerin listesi burada yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER