Eğlence

Apple Fitness Plus için grup egzersizi ve pilates desteği

apple fitness plus

Apple, Fitness Plus servisi için Grup Egzersizleri özelliğini duyurdu. Fitness Plus’ı aralarında Brezilya, Fransa ve Meksika’nın da bulunduğu 15 yeni ülkeye götüren Apple, altı dilde altyazı desteği de sunacak.

Rehberli meditasyon ve pilates gibi egzersizlerin de eklendiği Fitness Plus, kullanıcılarını kayak ve snowboard gibi kış sporlarına hazırlayan programları da katalogunda sunmaya başlıyor.

Grup Egzersizleri ile Fitness Plus kullanıcıları arkadaşlarıyla veya toplamda 32 kişilik bir ekiple egzersiz yapabilecek. Bu egzersiz oturumları iMessage veya FaceTime üzerinden başlatılabilecek. Kullanıcılar ekranlarında hem egzersizi yaptıran antrenörü hem de birlikte egzersiz yaptıkları diğer kişileri görebilecek. Egzersiz sırasındaki ölçümler ve hareket halkaları da yine ekranda yer alacak. Kullanıcılar bu egzersizlerde hedefe daha önce ulaşmak için arkadaşlarıyla rekabet edebilecek.

Apple, iki kişinin bir egzersizi aynı ekran üzerinde paylaşmasına yönelik bir çözüm duyurmadı.

Apple Fitness Plus, Grup Egzersizleri özelliğini sonbahar ayları içinde kullanıma sunacak. iOS 15’in SharePlay özelliği de rötarlı şekilde geleceği için buna şaşırmamak gerekiyor. Servisin yeni ülkelere açılımı da sonbahar bitmeden gerçekleşecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER