Teknoloji

Fitbit Versa için stil sahibi örgü bilek kayışları – Video

fitbit versa kayış

fitbit versa kayışFitbit, geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de de satışa sunulan Versa akıllı saati için stil sahibi bir dizi bilek kayışı çıkardı. PH5 koleksiyonu içinde yer alan örgülü bilek kayışları, Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi iş birliğiyle geliştirildi. Şirketin belirttiğine göre bu kayışlar, geleneksel el örgüsünü modern estetik dokunuşlarla, üç orijinal tarzda birleştiriyor.

Şeritli, yivli veya metalik olmak üzere; her bir örgü tarzı, iki farklı renk seçeneğiyle, her biri 39.95 dolarlık fiyat etiketiyle tüketicilere sunuluyor.

Fitbit Versa, özellikle yuvarlatılmış köşelere sahip kare ekranı ve daraltılmış ekran çerçevesiyle Apple Watch’a oldukça benziyor. Fitbit’in ilk akıllı saati Iconic’in tasarımına göre Versa, daha farklı bir tasarım çizgisine oturuyordu.

Görünen o ki, Fitbit akıllı telefon satışlarını artırmak için Apple’ın tasarım politikasını izliyor. Fitbit Iconic’in satışlarının durgunlaşmaya başladığı bir zamanda, şık tasarımlı ve ekranlı Versa piyasaya çıktı ve hatırı sayılır bir başarıya ulaştı. Şirket geçtiğimiz haziran ayında 1 milyon ürünün satıldığını duyurmuştu.

Yeni çıkan bilek kayışları da tüketicilere Fitbit ürünlerini Apple’ınkilerden ayırma noktasında yardımcı olacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER