Eğlence

FIFA Mobile menajer moduyla stratejiye odaklanıyor

fifa mobile

FIFA Mobile, oyuncularını sahada kontrol etmek yerine saha dışında yönetmek yani işin menajerlik kısmına odaklanmak için yeni bir mod sunuyor. EA Sports, oyuncuların aksiyon yerine strateji ve taktiğe yoğunlaşmasını sağlayan Menajer Modu‘nu Android ve iOS’te dağıtıma çıkardı.

Oyuncular menajer modunda ilk 11’lerini oluşturup taktiklerini gerçek zamanlı şekilde belirleyebiliyor. Buna ek olarak, birden fazla maç için taktik oluşturup bunları sıralayabilecek.

Güncelleme oyuna Menajer Modu dışında başka yenilikler de getiriyor. Kalecilerin geliştirilmesi, oyuncu değiştirme seçeneklerinin eklenmesi ve 30 milli takıma ait formaların oyuna gelişi de sunulan diğer yenilikler arasında bulunuyor.

FIFA Mobile Menajer Modu ile Football Manager tarzı bir menajerlik oyununa dönüşmüyor. Oyuncuların yeni yetenek keşfetmesi, antrenman programlarını şekillendirmesi veya yönetim kuruluyla mücadele etmesi gerekmiyor. Menajer Modu, FIFA’nın mobil versiyonunu hızlı reflekslerinden ziyade durumsal farkındalığa önem veren oyunculara daha uygun hâle getiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER