EğlenceTeknoloji

FIFA 21’in PS5 ve Xbox Series X versiyonlarının çıkış tarihi belli oldu

FIFA 21 ps5

FIFA 21 ve Madden NFL 21’in PS5 ve Xbox Series X/S versiyonlarının çıkış tarihi belli oldu. EA’den yapılan açıklamaya göre, oyunların yeni nesil konsol versiyonları 4 Aralık’ta oyuncularla buluşacak. FIFA 21 ve Madden NFL 21’i PS4 ya da Xbox One üzerinde satın alanlar, yeni nesil konsol versiyonlarına ücret ödemeden sahip olabilecek.

EA’in internet sitesinde verilen bilgiye göre; bu oyunlardan birinin fiziksel kopyasına sahip olanların yükseltme için EA ile iletişime geçmesi gerekiyor. Ücretsiz yükseltme imkanının ise önümüzdeki yılın sonlarında FIFA 22 ve Madden NFL 22 piyasaya çıktığında sona ermesi bekleniyor.

EA daha önce ücretsiz yükseltme imkanının 31 Aralık 2020 itibarıyla biteceğini açıklamış ve şirketin bu kararı tepki çekmişti.

FIFA 21 ve Madden NFL 21’in PS5 ve Xbox Series X/S versiyonları konsolların güçlü donanımının avantajından yararlanıyor. Daha hızlı yükleme süreleri, PS5’in Dual Sense oyun kumandasının dokunsal geri bildirim gibi özelliklerden yararlanmayı mümkün kılan oyunlarda oyuncular başarılarını nesilden nesile taşıyabilecek.

İLGİLİ HABERLER