Eğlence

Fallout Shelter ağustosta Android’deki yerini alacak

fallout-shelter-030715

Fallout 4 için hazırlanan mobil oyun Fallout Shelter, geçtiğimiz haftalarda iTunes App Store’daki yerini almıştı. Ücretsiz olarak yayınlanan oyun, kısa sürede en çok indirilenler listesinde üst sıralara yerleşmiş, uygulama içi satın alma unsurlarına gösterilen ilgiyse Fallout Shelter’ın yapımcısı Bethseda’ya para kazandırmasını sağlamıştı. Fallout Shelter E3 2015’te duyurulduğu zaman oyunun Android versiyonunun da yayınlanacağı belirtilmiş, ancak bunun için kesin bir tarih verilmemişti. Bir Bethseda çalışanının Twitter paylaşımı, söz konusu zaman aralığını biraz daha daralttı.

Bethseda çalışanlarından Pete Hines, gelen bir soru üzerine Fallout Shelter’ın Android versiyonu için kesin bir yayın tarihi belirlemediklerini, ancak planlarının oyunu ağustos içinde oyun severlerle buluşturmak olduğunu dile getirdi. Söz konusu açıklama resmi olmasa da, şirket içinden gelmesi Fallout Shelter’ı merakla bekleyenleri heyecanlandırıyor. Amiral gemisi konumundaki Fallout 4 ise 10 Kasım itibarıyla oyun severlerin karşısına çıkacak.

Fallout Shelter, yapısı itibarıyla akıllara The Sims’i getiriyor. Oyuncular Fallout’un kıyamet sonrası dünyasında kendi sığınaklarını kontrol etmeye çalışıyor. Topluluklarını yağmacılardan korumakla yükümlü olan oyuncular, topluluklarındaki elemanlara çeşitli görevler verip yeteneklerini geliştirmelerini sağlayabiliyor.

 

İLGİLİ HABERLER