Eğlence

Fallout Shelter’ın PS4 ve Nintendo Switch versiyonları yayınlandı

fallout shelter ps4Fallout Shelter PC, iOS, Android ve Xbox’ın ardından iki yeni platformda daha oyuncuların karşısına çıktı. Oyunun PS4 ve Nintendo Switch versiyonları yayınlandı. Fallout Shelter PS4 ve Nintendo Switch üzerinde de diğer platformlarla aynı oyun deneyimini sunuyor.

Fallout Shelter’da oyuncular kendi Fallout sığınaklarını oluşturuyor ve bu sığınaktaki düzeni ve yerleşimcileri yönetiyor. Yerleşimcilerin mutluluğu ise oyuncuların birinci önceliği oluyor. Oyunun iOS ve Android’de gördüğü büyük ilgiyi düşününce Bethesda’nın farklı platformlara açılma ve yeni oyuncular kazanma isteği kulağa oldukça mantıklı geliyor. Fallout Shelter’ın Switch versiyonu, hem dokunmatik ekran hem de büyük ekran üzerinden oynanabiliyor.

Bethesda’nın farklı platformlara açılmaya yönelik adımları sadece Fallout Shelter ile sınırlı kalmıyor. Şirket Elder Scrolls: Legend’ı da mobil platformlardan oyun konsollarına taşıyor. Oyunun Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch versiyonları da 2018 bitmeden oyuncularla buluşacak. Konsol versiyonlarıyla birlikte kart oyunun arayüzünde ve tasarımında da değişiklikler yapılacak. Oyuncular Bethesda hesaplarıyla mobildeki süreçlerini konsollara da taşıyabilecek.

Fallout Shelter PS4 ve Nintendo Switch versiyonları ise dün gece itibarıyla oyuncularla buluşmaya başladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER