Teknoloji

Facebook Messenger iOS ve Android uygulamalarına yeni özellik

facebook messenger
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Facebook Messenger iOS veya Android uygulamaları üzerinden arkadaşlarıyla görüntülü olarak konuşanlar, artık ekranlarını kolaylıkla karşı tarafla paylaşabilecek. Facebook’tan yapılan açıklamada, ekran paylaşımı özelliğinin Messenger’ın iOS ve Android uygulamalarına gelişi duyuruldu. Böylelikle kullanıcıların ekran paylaşımı için web veya masaüstü uygulamalarına yönelmesine gerek kalmayacak.

Ekran paylaşımı sayesinde Messenger kullanıcılarının arkadaşlarıyla birlikte film rulosundaki fotoğraflara bakmak, birlikte internette mağaza gezmek veya sosyal medyada birilerinin hesabını incelemek gibi eylemleri gerçekleştirmesi kolaylaşacak.

Facebook da yeni özelliğinin aile ve arkadaşların birbirleriyle etkileşime geçmesi için eğlenceli bir araç olacağına inanıyor.

Facebook kullanıcıları Messenger Rooms aracılığıyla ekranlarını web ve masaüstünde 16 kişiyle paylaşabiliyor. Sosyal ağ yakında bu sayıyı 50’ye çıkarmayı planlıyor. Buna ek olarak, Messenger odalarında kimlerin ekran paylaşımı yapabileceği konusunda daha sıkı kontrollerin getirilmesi de planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER