Teknoloji

Exxen ilk günlerinde ne kadar ilgi gördü; Acun Ilıcalı açıkladı

exxen abone ve kullanıcı sayısı

Acun Ilıcalı’nın bir süredir beklenen internet üzerinden yayın servisi Exxen, 1 Ocak tarihi itibarıyla yayına başladı. TV ve YouTube dünyasından ünlü yapımcıların içerikleriyle yola çıkan Exxen, sancılı bir başlangıç yapsa da, gördüğü ilgi dikkate değer sayılır. Acun Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden Exxen abone sayısı ile ilgili ilk rakamı paylaştı.

Exxen kullanıcı kayıtları 31 Aralık akşamı alınmaya başlandı. Ancak bizim de gördüğümüz kadarıyla, kayıt sırasında birçok sorun yaşanmaktaydı. Kullanıcı arayüzünde Türkçeleştirilmemiş bölümler de dikkat çekiyordu. Anlaşılan o ki, Exxen’in geliştirilmesi sırasında hazır bir paket kullanılmış. Neyse ki, yaşanan sorunlar geride kalan üç gün içinde giderildi ve sistem şu anda düzgün şekilde kullanılabiliyor.

Yaşanan sorunlara rağmen, Exxen yoğun bir kullanıcı ilgisiyle karşılaşmışa benziyor. 7 gün boyunca ücretsiz deneme imkanı sunulan servisi ilk üç günde 500 binden fazla kişi üye olmuş. Tabii ki, bunların ne kadarlık bir kısmının paralı üye olarak devam edeceğini zamanla göreceğiz.

exxen kullanıcı sayısı

Exxen üyelik ücretleri de servis için üye alımının başlamasıyla birlikte ortaya çıkmıştı. Aylık 9,90 TL’lik ücrete sahip bir paketin olacağı biliniyordu. Ancak daha sonra bu paketi seçenlerin reklamları görmeye devam edeceği ortaya çıktı. Eğer reklamsız ve içerikleri internet bağlantısı olmadan da izleme imkanı sunan bir deneyim isterseniz, o hâlde ayda 19,90 TL ödemeniz gerekecek.

Exxen içeriklerine baktığımızda, dikkat çekici dizilerin ve şovların olduğunu görüyoruz. Haluk Bilginer, Burçin Terzioğlu gibi isimlerin dizileri veya Tolga Çevik gibi bir ismin ilgi gören şovuyla internete taşınmış olması dikkate değer. Bu arada YouTube ünlülerinin de şovları ilgi çekecektir. Film konusundaysa Exxen şu an için zayıf görünüyor. Diğer servislerle rekabet için bu alana da yatırım yapmak gerekecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER