Eğlence

Exxen dizilerinin birinci bölümleri platformun YouTube kanalında

exxen üyelik

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen, bu yılın hemen başında iOS ve Android uygulamalarıyla faaliyete geçmişti. Yakın zamanda Apple TV ve Smart TV uygulamalarını kullanıma sunan platform, YouTube kanalı üzerinden de orijinal yapımlarının tanıtımını yapmaya başladı.

Exxen’in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, Exxen YouTube kanalında platformda yayınlanan dizilerin birinci bölümleri izlenebiliyor. Exxen Full Bölümler listesi altında Gibi, Hükümsüz, Şeref Bey, Bu Benim Masalım, Yetiş Zeynep, Sihirli Annem, Öğrenci Evi gibi Exxen yapımlarının ilk bölümleri yayınlanıyor.

Exxen’in YouTube kanalı daha çok yayına girecek bölümlerin tanıtımlarını içeriyordu. Orijinal yapımların tam bölümlerinin yayına girmesi, daha fazla kullanıcıyı çekmeyi amaçlıyor olmalı.

Exxen Akıllı TV uygulamaları

Başlangıçta iPhone, iPad, Android telefon ve tabletlerde, aynı zamanda web sitesi üzerinden tüm bilgisayarlarda izlenebilen Exxen, akıllı TV’lere de giriş yapmaya başladı. Exxen Akıllı TV uygulaması Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Regal, Toshiba, Altus marka TV’lere geldi. Ayrıca Apple TV uygulaması da yayınlandı. Çok yakında Samsung ve LG markalı TV’lere, aynı zamanda Android TV platformuna geleceği kaydedildi.

İLGİLİ HABERLER