Eğlence

Epic Games Store, ‘Golden Light’ isimli oyunu kullanıcılara hediye ediyor

epic games store golden light

Epic Games Store, oyun severlere yeni bir sürpriz yaparak 9 Kasım itibarıyla ‘Golden Light’ isimli oyunu ücretsiz olarak sundu. Daha önce 199 TL fiyat karşılığında satılan bu iddialı oyun, kısa süreli bir promosyon dahilinde tamamen ücretsiz oldu.

Epic Games tarafından özellikle pandemi döneminde sunulan ücretsiz oyunlar, platformun popülerliğini ve kullanıcı sayısını arttırmıştı. Ancak bu durum, dev şirketin gelirlerine olumsuz olarak yansıdığı bildirilmişti. Son olarak, sıradışı bir hayatta kalma-korku türündeki “Prop Hunt Roguelike” oyunu Golden Light da bu serinin en yeni halkası oldu.

Golden Light hakkında yapılan açıklamada, oyunun “silahları yiyebileceğiniz, kendinizi sürekli olarak korku içinde bulacağınız ve zihninizi sorgulayacağınız bir deneyim” sunduğu belirtildi. Platformun ücretsiz sunduğu önceki oyun ise ‘Turnip Boy Commits Tax Evasion’ idi.

Golden Light, Epic Games Store’da ücretsiz

Golden Light’ın yapısında, oyuncunun duvarların onları izlediği garip bir dünyada kendi varlığını sorguladığı belirtildi. Bu özgün yapısını ve sürpriz dolu oynanış biçimini incelerken, oyuncu aynı zamanda kendine has karışık bir dünyanın içine dalıyor. Ancak, bu türün bir oyununu denemek isteyenler için Golden Light’ın Epic Games Store tarafından ücretsiz olarak sunuluyor olması büyük bir fırsat.

Epic Games Store kullanıcılarına daha önce hediye edilen ‘Turnip Boy Commits Tax Evasion’, sevimli ancak aynı zamanda toplum için tehdit oluşturabilecek bir turpun kontrolünü ele aldığınız, yolsuzlukla mücadele temalı bir oyundu. Platformun kullanıcılarına sunduğu ücretsiz oyunlar arasında oldukça ilgi çeken ‘Turnip Boy Commits Tax Evasion’ın ardından, şimdi de ‘Golden Light’ oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER