Eğlence

Epic Games Store, 2 Kasım’da ücretsiz oyun sunuyor

epic games store 2 kasım

Önceden 25 TL karşılığında satın alınabilen “Turnip Boy Commits Tax Evasion” oyunu 2 Kasım itibariyle Epic Games Store tarafından ücretsiz hale getirildi. Bu hatırı sayılır fırsat, oyunculara verilen övgüye değer bir oyun olarak nitelendirilebilir.

“Turnip Boy Commits Tax Evasion” oyununun açıklamasında, “Temel karakteriniz, tatlı fakat sorun çıkaran bir turp. Maço sebze hükümetini ortadan kaldırmak için vergilere baş kaldırıyor, bitkilerle ilgili bulmacaları çözümlemeye çalışıyor, hasatları topluyor ve büyük canavarlarla mücadele ediyor.” ifadeleri yer alıyor.

Epic Games Store’dan ücretsiz oyunlar gelmeye devam ediyor

Epic Games Store kitlesine daha önce sunulan özgün bir oyun da “Tandem: A Tale of Shadows” idi. Bu oyun için de “Tandem: A Tale of Shadows, çarpıcı oynanışı ve sıra dışı estetiğiyle, bulmaca platform oyun türünü yeniden tanımlıyor. Emma ve oyuncak ayı Fenton, efsanevi sihirbaz Thomas Kane’in kaybolma gizemini aydınlatmada yardımcı olun.” tanımlaması yapılıyordu.

Başka bir özgün oyun olan The Evil Within 2 de daha önce Epic Games Store tarafından ücretsiz sunulmuştu. Bu oyunda ise “Dedektif Sebastián Castellanos, kızını kurtarmak için The Evil Within 2 ile kâbuslar dünyasına geri döner.” Tango Gameworks’ün hayatı devam ettiren bu oyununda silahlar, tuzaklar ve görünmezlikle korkutucu bir gerçeklikte hayatta kalmak için savaşmak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER