Teknoloji

Entegre SkyDrive depolama alanlı 64 GB Vertu kendini Çin’de gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çin’de yayın yapan wpxap sitesi Windows Phone 8 ile çalışan bir Vertu cihazının görüntülerini yayınladı. Fotoğraflarda yer alan cihazın 64 GB dahili bellek barındırdığı görülmekle birlikte, işletim sisteminin ayarlar bölümünde bu cihazın bir Vertu olduğunu gösteren ibare yer alıyor. Nokia’nın lüks telefonlar üreten iştiraki olan Vertu’nun özel sermaye grubu EQT’ye satışı daha yeni duyurulmuştu. Aslına bakarsanız, Windows Phone 8 ile Vertu’yu ilişkilendirmek için acele etmemekte fayda var.

Sızan fotoğraflarda dikkat çeken bir başka ayrıntı da ayarlar menüsünde yer alan SkyDrive bulut depolama ile ilgili ayarlar. Windows Phone’un SkyDrive uygulamasında yer almadığı söylenen bu menünün işletim sisteminin genel ayarlar bölümünden bir parça teşkil ettiği iddia ediliyor. Bu da Microsoft’un gelecek Windows Phone 8 sürümünde SkyDrive bulut depolama servisini doğrudan işletim sistemine entegre edeceği şeklinde yorumlanabilir.

Microsoft’un gelecek nesil Windows Phone 8 işletim sistemiyle ilgili detayları 20 Haziranda düzenlenecek Windows Phone Summit etkinliğinde öğrenmeyi bekliyoruz.

İlgili – wpxap
İlgili – WMPowerUser

İLGİLİ HABERLER