Teknoloji

Devasa piliyle hayrete düşüren Energizer Hard Case P28K tanıtıldı

Energizer Hard Case P28K

Energizer Hard Case P28K hakkındaki ilk bilgiler bir süre önce paylaşılmıştı. Akıllı telefon, 2024 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2024) kapsamında resmen gözler önüne çıktı.

Pil ömrünü yeniden tanımlama gibi iddialı bir hedefle yola çıkan Hard Case P28K, adından da anlaşılacağı gibi 28000 mAh kapasiteli pil ömrüne sahip. Akıllı telefon, kullanıcılara tek şarjla bir haftaya varan pil ömrü vadediyor. Bunun uzun seyahatler veya şarj adaptörlerinden uzak bir yaşam isteyenler için ideal olduğu söylenebilir.

Hard Case P28K, IP69 sertifikasıyla geliyor. Bu da telefonun toza, suya ve çok yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklı olduğunu gösteriyor. Dayanıklı yapısı, akıllı telefonun zorlu ortamlarda performansından fedakarlık yapmadan çalışabilmesini mümkün kılıyor. Tam dolu pil, 122 saat boyunca konuşma süresi vadediyor.

Energizer Hard Case P28K için ne kadar ödemek gerekiyor?

Hard Case P28K, 33W şarj desteğine sahip. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelen telefon, güç ve işlevsellik arasında bir denge tutturmayı hedefliyor. Üçlü arka kamerayla gelen telefonda 6.78 inç 1080p ekran kullanıcıları karşılayacak. Yazılım tarafında ise Hard Case P28K, Android 14 ile sahneye çıkacak.

Hard Case P28K, ekim ayında satışa sunulacak. Akıllı telefonun Avrupa’daki fiyat etiketinde 249.99 avro yazacak. Hard Case P28K için ön siparişler şimdiden açılmış durumda.

İLGİLİ HABERLER