Ulaşım

Elon Musk Tesla ürün duyurusunu çarşamba gününe erteledi

elon musk teslaTesla CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz hafta şirketinin 17 Ekimde yeni bir ürünü görücüye çıkaracağını açıklamıştı. Ancak Tesla CEO’su Twitter hesabı aracılığıyla yeni ürün duyurusunu çarşamba gününe ertelediklerini açıkladı. Musk, ince ayarlar için birkaç güne daha ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Elon Musk Tesla ile ilgili gelişmeleri Twitter üzerinden duyuruyor

Elon Musk Tesla etkinliğine ilişkin olarak daha önce herhangi bir bilgi vermemişti. Dolayısıyla birden açıklanan bu erteleme kararına pek şaşırmamak gerekiyor. Tesla ve SpaceX’in CEO’su, şirketlerine dair gelişmeler hakkında Twitter üzerinden ipuçları vermesiyle tanınıyor. Musk’ın verdiği ipuçlarının detayları daha sonra büyük ölçekli etkinliklerle açıklanıyor.

Etkinliğin ne amaçla düzenleneceği henüz bilinmiyor. Ancak ortada etkinlik için gönderilmiş bir basın davetiyesi bulunmuyor. Dolayısıyla bu ertelemenin basın mensuplarını hayal kırıklığına uğratması gibi bir durumdan söz etmek pek mümkün değil.

Tesla 28 Ekimde bir etkinlik daha düzenleyecek. Söz konusu etkinlikte şirketin entegre güneş çatı ürününün tanıtılması bekleniyor. Yine de, bu etkinliğin tarihindeki olası değişiklikler konusunda Elon Musk’ın tweetlerini takip etmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER