Ulaşım

Elon Musk Cybertruck için Ford yöneticisine meydan okudu

tesla cybertruck elon musk ford

Tesla, Cybertruck adını taşıyan elektrikli kamyonetini geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Tesla’nın Twitter’ı çok seven CEO’su Elon Musk, tanıtımdan bu yana Cybertruck ile ilgili bilgileri mikro blog servisi aracılığıyla takipçileriyle ve kamuoyuyla paylaşıyor.

Musk, Cybertruck’ın halat çekme oyununda Ford’un F-150 kamyonetini nasıl mağlup ettiğini gösteren bir videoyu da Twitter’da paylaşmıştı. Tesla CEO’sunun bu paylaşımına Ford cephesinden bir yanıt gelmesi de gecikmedi.

Ford X’in başkan yardımcısı Sunny Madra, Elon Musk’tan kendilerine bir Cybertruck göndermesini istedi. Ford yöneticisi böylelikle kendilerinin de eşit koşullardaki iki aracı test edebileceklerini belirtti.

Elon Musk: Elinizden geleni ardınıza koymayın

Ford’dan gelen bu yanıta Musk adeta bir meydan okumayla karşılık verdi. Tesla CEO’su, Madra’nın tweet’ini “Elinizden geleni ardınıza koymayın” sözleriyle alıntılayarak takipçileriyle paylaştı.

Bu kapışmanın gerçekleşmesi durumunda, Nürburgring pistindeki Tesla ve Porsche düellosundan daha ilginç olacağı söylenebilir. Bu noktada Ford’un sahaya F-150’nin benzinli modelini mi yoksa 450 ton yük çekebildiği belirtilen elektrikli prototipini mi süreceği de önem taşıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER