Teknoloji

Ellen Pao Reddit’te takılmaya devam ediyor

ellen-pao-reddit-110715

Ellen Pao, geçtiğimiz günlerde CEO’luğu bırakmasına rağmen, Reddit’te takılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Reddit’in “gündelik konuşmalar” başlığında onursal moderatör olması için bir çağrı alan Ellen Pao, moderatörleri şaşırtarak bu teklifi kabul etti. Eskiden de Reddit’in başlıkları içinde gizli gizli dolaştığını söyleyen Pao, ilk kez yorum yaptığını belirtti.

Konu bir süre sonra patates cipslerine, vekil uygulamalara ve hayvan GIF’lerine kaydı. Kendisine gönderilen kirpi GIF’inin tüm gün aklından çıkmadığını belirten Ellen Pao, son birkaç günün alıştığından daha sıradan geçtiğini ve sakinleştiğini dile getirdi.

Ellen Pao’nun CEO’luğu döneminde yaptığı Reddit yorumları genellikle iyi sonuçlar vermemişti. Pao’nun yorumları kötü oy kampanyalarına ve öfkeli reaksiyonlara maruz kalmıştı. Pao’nun “Gündelik Konuşmalar” başlığındaki varlığıysa Reddit deneyimini farklı bir noktaya taşıyacak gibi gözüküyor.

“Awesterdam” rumuzlu bir Reddit kullanıcısının Pao’ya söylediği “Zamanında aleyhine yürütülen nefret kampanyalarına destek verdiğim için özür dilemeyi istiyorum.” sözleri, Reddit kullanıcılarının da bu deneyimden memnun kaldığını gösteriyor. Kullanıcılar, Reddit’in Ellen Pao’dan özür dilemesine yönelik kampanyaya da büyük destek veriyor. Reddit kullanıcılarının kendisine yönelik tutumu, Pao’yu da memnun etmişe benziyor. Eski Reddit CEO’su pozitif mesajların ve özürlerin kendisine yaşananları unutturduğunu dile getirdi.

İLGİLİ HABERLER