Eğlence

EA ve Maxis SimCity’nin sorunlarla başlamasına neden olan sunucuların güncellenmesini tamamladı

EA ve Maxis, SimCity oyununda yaşanan bağlantı problemlerinin çözülmesini amaçlayan bir dizi sunucu güncellemesini tamamladı. Konuyla ilgili olarak yayınlanan blog yazısını kaleme alan Maxis çalışanı Barrie Tingle ekibin başlangıçta varolan tüm sunucuları daha hızlı ve yüksek kapasiteli sunucu mimarisine bağladığını kaydetti.

simcity-5-230412

Dün faaliyete geçirilen yeni bir sayfa da her bir sunucunun durumunu gösteriyor, bu yazıyı hazırlarken sayfayı kontrol ettiğimizde her bir sunucunun oyun için elverişli olduğunu gördük. Sunucu güncellemelerine ek olarak getirilen yeni bir yama da oyunun bölgeler içindeki oynanma hızını artırmayı amaçlıyor.

5 Mart tarihinden itibaren indirilmeye sunulan SimCity, EA ve Maxis’in beklemediği oranda yüksek talep görmüş, bu nedenle de oyuncular oyuna bağlanmakta problem yaşamıştı. Hemen harekete geçen Electronic Arts yeni sunucularla durumu iyileştirmeye çalıştı. Tabii ki, bu sırada oyunun pazarlama kampanyası da sekteye uğradı. Maxis de oyunun ne kadar insan tarafından oynanabileceği konusunda yanlış tahminler yaptığını kabul etti. Doğrusunu söylemek gerekirse, SimCity için yapılan ilk yorumlar fazlasıyla olumsuz. Umarız bu düzenleme ve iyileştirmelerin ardından SimCity oyunculara aradıkları keyfi sunar.

İlgili >> Polygon, SimCity

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER