Eğlence

Dying Light 2’nin ilk gün yamasıyla 1000’den fazla sorun çözülüyor

dying light 2

Uzun süredir merakla beklenen Dying Light 2, 4 Şubat’ta oyuncularla buluşacak. Oyun henüz dağıtıma çıkmasa da, oyun için hazırlanan ilk yama duyuruldu. Dying Light 2’nin ilk gün yamasıyla 1000’den fazla sorun düzeltiliyor.

Dying Light 2’nin çıkış öncesi versiyonunu oynayanlar çok sayıda sorunla karşılaşmıştı. Hikayenin ilerlemesini engeleyen diyaloglar, oyunun sıklıkla kapanması, ses ve dublaj eksiklikleri söz konusu sorunlar arasında öne çıkmıştı.

Dying Light 2’yi inceleyen oyun siteleri, hatalara tahammülü düşük olan oyunculara sorunlar çözülene dek oyunu oynamamalarını önermişti. Oyunun geliştiricisi Techland’den verilen bilgiye göre, son iki haftalık dönemde oyun için tüm platformlarda 1000’den fazla hata düzeltmesi ve iyileştirme yapıldığı belirtilmişti.

Techland, kısa süre önce Dying Light 2’nin Nintendo Switch versiyonunun çıkışını ertelemişti. Stüdyodan yapılan açıklamada bu kararın oyunculara daha iyi deneyim sağlamak amacıyla alındığı belirtilmiş, Switch versiyonunun da 6 ay içinde yayınlanacağı sözü verilmişti.

Dying Light 2, çıkışının ardından beş yıl boyunca yeni içeriklerle güncellenecek. Oyunu tamamen bitirmenin ise 500 saat sürmesi öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER