Eğlence

Dying Light 2 Nintendo Switch versiyonunun çıkışı ertelendi

Dying Light 2 Nintendo Switch

Nintendo Switch sahiplerinin Dying Light 2 ile tanışması için biraz daha sabretmesi gerekecek. Oyunun yapımcısı Techland, Dying Light 2’nin Switch versiyonunun diğer sürümler gibi 4 Ağustos’ta yayınlanmayacağını açıkladı. Şirket, Switch versiyonunun çıkışının 6 ayı bulabileceğini belirtti. Bu da oyunun en geç ağustos ayının başlarında Switch sahipleriyle buluşacağı anlamına geliyor.

Stüdyodan yapılan açıklamada, bu kararın Switch sahiplerine hakettikleri seviyede oyun deneyimi sunmak adına alındığı belirtildi. Dying Light 2’nin PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve S versiyonları ise daha önce açıklandığı gibi 4 Şubat’ta yayınlanacak.

2015 çıkışlı Dying Light’ın devamı olan Dying Light 2, dinamik bir gündüz-gece döngüsü bulunan açık dünyalı bir zombi oyunu. Oyun, hangi platformda oynanırsa oynansın büyük bir deneyim vadediyor. Dying Light 2’yi tamamlamanın 500 saat süreceği belirtilirken, oyunun beş yıl boyunca desteklenmiş olması da Techland’in vaadinin büyüklüğünü gösteriyor.

Dying Light 2’nin isminin gecikmelerle anılması da şaşırtıcı bir durum değil. Normal şartlar altında 2020’nin ilkbaharında yayınlanması planlanlanan oyunun çıkışı ilk önce süresiz olarak ertelenmişti. Daha sonrasında oyunun çıkış tarihi 2021’in aralık ayına çekilmiş, ancak evdeki hesap yine çarşıya uymamış ve Dying Light 2’nin yayın tarihi 4 Şubat 2022’ye ertelenmişti.

Dying Light 2, Nintendo Switch sahiplerinin bulut üzerinden erişebileceği popüler oyunlardan sadece biri. Hitman 3, Control, Guardians of the Galaxy ve Kingdom Hearts da Switch sahiplerine bulut üzerinden sunulacak oyunlar arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER