Teknoloji

Duolingo aile planı ve beş yeni dille güncelleniyor

duolingo aile planı

Duolingo yıllık Duocon konferansında popüler dil öğrenme uygulaması için hazırladığı yenilikleri duyurdu. Aile planı açıklayan şirket, Duolingo Plus ile tek abonelik üzerinden altı kişiye erişim imkanı veriyor.

Duolingo Plus’ta kullanıcılara sınırsız kalp ve bir gün kaçırılsa gibi ders serisini devam ettirme gibi fırsatlar sağlanıyor. Aboneler uygulama içinde reklam da görmeyecek. Yeni özellikler arasında kullanıcıların hatasını değerlendirebilecekleri bir merkez ve dil yeteneklerinin en üst düzeyde test edilebileceği Efsanevi Seviye isimli seviye bulunuyor.

Aylık ödeme seçeneği bulunmayan aile planının yıllık fiyatı 120 dolar. Standart planın aylık bedeli ise 13 dolar. Yıllık fiyatı ise 80 dolar. Kullanıcılar paylaşılan cihazlara da kolaylıkla hesap ekleyebilecek.

Duolingo Latin alfabesi dışında kalan alfabelerin kullanıldığı dillerin öğrenimini kolaylaştıracak özellikler de sunacak. Şirket yeni egzersiz türleriyle karakter tabanlı dillerin daha iyi anlaşılabileceğini belirtti.

Duolingo aile planı dışında beş yeni dili de portföyüne ekliyor. Creole, Zulu, Xhosa, Tagalog ve Maori dilleri de Duolingo’yla öğrenilebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER