Teknoloji

Duet Display ile iPad PC’nizin ikinci ekranı olabilir

duet-display-pc-120515

Duet Display uygulaması sayesinde iPad’e iMac veya MacBook için ikinci ekran görevi vermek birkaç aydır mümkün oluyor. İki monitörle çalışmayı sevenler için oldukça kullanışlı olan bu uygulama Teknoblog ekibinin de favorileri arasında yer alıyor. Çoklu görev için biçilmiş kaftan olan bu uygulama artık iPad sahibi PC kullanıcılarının da hizmetinde olacak.

Duet’in iPad uygulamasına gelen son güncellemeyle birlikte Windows 7 ve Windows 8 desteği eklendi. Böylelikle iPad’inizi PC’ye bağlayıp daha sonra onu ikinci ekran olarak kullanabilirsiniz. Aslında iPad’i ikinci ekran olarak kullanmaya olanak sağlayan çeşitli uygulamalar mevcut, ancak Duet Display uygulaması 20,99 TL’lik fiyatıyla (Windows desteğinin çıkışına özel, normal fiyatı 31,99 TL) daha ucuz seçenekler arasında bulunuyor.

Öte yandan son güncellemeyle birlikte performansın iyileştirildiği de belirtiliyor. Ancak zaten daha önce gelen güncellemelerle performans epey iyi noktaya taşınmıştı.

Aşağıdaki kaynak bağlantısı üzerinden Duet Display’in iPad uygulamasını indirebilirsiniz. Windows veya Mac bilgisayarına yüklenen sürücü de uygulamanın web sitesinden indirilebilir.

İLGİLİ HABERLER