Teknoloji

Diesel’den yeni bir akıllı saat daha

Diesel Fadelite

Giyilebilir ürün pazarı, özellikle akıllı saat kategorisi, popüler moda markalarının da boy gösterdiği bir alan hâline gelmiş durumda. Bu markalardan biri olan Diesel, yeni akıllı saatini CES 2020’de gözler önüne çıkardı. Diesel Fadelite adını taşıyan saat, değişken renklerin kullanıldığı ilginç tasarımıyla dikkat çekiyor.

Fadelite’ın kalbinde Qualcomm’un giyilebilir ürünler için hazırladığı Snapdragon Wear 3100 işlemcisi bulunuyor. Akıllı saatte işletim sistemi olarak ise Google’ın giyilebilir ürünler için hazırladığı Wear OS platformu tercih ediliyor.

Fadelite’ın en ilginç yönü ise, yukarıda da bahsettiğimiz değişken renk seçenekleri. Saat için kırmızı, siyah, mavi ve şeffaf olmak üzere dört farklı renk seçeneği sunuluyor. Kırmızı kayışlı seçenek siyah, siyah ve mavi kayışlı seçenekler şeffaf ve şeffaf kayışlı model de çok renkli şekilde görünebiliyor. Saat, 43mm. büyüklüğünde bir kasaya sahip.

Diesel Fadelite, 512 MB bellek kapasitesine sahip. Tüm Google Asistan özelliklerini barındıran saatte NFC, GPS ve kalp atış hızı monitörü gibi özellikler de mevcut. Fadelite, 275 dolarlık fiyat etiketiyle mart ayında satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER