Teknoloji

Dell XPS 15 için buz beyazı renk seçeneği geliyor

dell xps 15 beyaz
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dell popüler ürünlerinden bir tanesi olan XPS 15 serisine ilk kez yeni bir renk seçeneği ekliyor. Standart modelin gümüş alüminyum ve siyah karbon fiberine göre büyük bir görsel güncelleme yapıldığını söylesek yanlış olmayacaktır.

Dell bu renk seçeneği için “buz” tanımlaması yapıyor. Şirketin CNET’e verdiği bilgiye göre, bu yeni renk seçeneği “buz beyazı ile işlenmiş alüminyum arktik beyaz dokuma cam bilek dayanağı” ile birlikte geliyor. Buz versiyonu için yurt dışındaki müşterilerin normal modele göre 50 dolar daha fazla ödemesi gerekecek. Bu yeni seçenek yaz mevsiminin ilerleyen zamanlarında satışa çıkacak.

XPS 13 modelinin daha büyük ekranlı versiyonu olan XPS 15, birçok çevre tarafından en iyi dizüstü bilgisayarlardan bir tanesi olarak değerlendiriliyor. 16:10 görüntü oranlı ekranı ve çerçevesiz tasarımıyla bu dizüstü bilgisayar günlük kullanım için de epey şık görünüyor. Ne var ki, fan gürültüsü, ısı ve pil ömrü gibi unsurlar açısından XPS 13’ün biraz daha gerisinde olduğunun da altı çiziliyor.

İLGİLİ HABERLER