Eğlence

Deezer kayıpsız ses desteği sunan masaüstü uygulamasını yayınladı

deezer kayıpsız sesDeezer kayıpsız ses desteği sunan masaüstü uygulamasının beta versiyonu yayınladı. Şirket böylelikle Tidal’ın ardından masaüstünde FLAC desteği sunan ikinci çevrim içi müzik servisi oldu. 16-bit FLAC desteğinden Deezer’ın aylık ücreti 9,99 TL olan Premium+ aboneleri ocak ayına kadar yararlanabilecek.

Ocak ayından sonra ise kayıpsız ses desteğinden faydalanabilmek için Deezer HiFi paketine abone olmak gerekecek. Aylık ücreti 19,99 TL olan bu paket, bir ay boyunca ücretsiz olarak denenebiliyor. Tidal HiFi’a da 19,99 TL karşılığında abone olunabiliyor.

Masaüstü uygulaması, Flow özelliğini de barındırıyor. Söz konusu özellik, kullanıcılara daha önce dinledikleri şarkılar ışığında önerilerde bulunuyor. Buna ek olarak, kullanıcılara ilgilerini çekebilecek videolar ve röportajlar da öneriliyor.

Deezer kayıpsız ses desteğiyle Spotify’a karşı avantaj elde etti

Deezer kayıpsız ses desteğiyle Spotify’a karşı önemli bir avantaj elde etmiş oldu. Spotify bir süre önce kayıpsız ses desteğini test etse de, bu desteğin tüm kullanıcılara sunulup sunulmayacağı konusunda bir açıklama yapılmamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER