Teknoloji

Dead Cells acınasız aksiyonu mobil cihazlara taşıyor

dead cells

Son zamanlarda piyasaya çıkan en iyi aksiyon oyunlarından birisi, mobil cihazlarda oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Fransız oyun stüdyosu Motion Twin, Castlevania tarzı bir oyun olan Dead Cells‘i önümüzdeki yaz ayında iOS’e taşıyacağını açıkladı. Şirket, oyunun Android versiyonu için de çalışmaların sürdüğünü belirtti. Dead Cells, App Store’da 59,99 TL karşılığında satılacak. Oyunda reklam veya ekstra satın alma unsurları bulunmayacak.

Dead Cells’i oynayanlar, oyunun vahşi dövüş sahnelerinin dokunmatik ekrana nasıl uyarlanacağını merak ediyor. Oyunun mobil versiyonun da oyun kumandası desteğine sahip olacağı belirtilirken, Motion Twin ekibi de oyunun dokunmatik cihazların yapısına uygun olarak dikkatli biçimde yeniden tasarlandığını ifade etti.

Bu doğrultuda uygulamanın arayüzü yeniden tasarlanırken, kontrol ve oyun seçeneklerinde de çeşitli yenilikler gerçekleştirildi. Mobil Dead Cells deneyimini oluşturan Playdigious’ın baş yapımcılarından Laura Saada, oyunu mobil cihazlara taşımak için herkese uyan muhteşem bir çözümün olmadığını, bu nedenle de kararı kullanıcılara bıraktıklarını dile getirdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER