EğlenceTeknoloji

Yeni Cyberpunk 2077 güncellemesi yüzlerce hatayı düzeltiyor

cyberpunk 2077 güncelleme playstation

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yeni bir güncelleme yayınladı. Söz konusu güncelleme, oyundaki yüzlerce hatayı düzeltiyor. Oyunun 1.2 güncellemesinin büyüklüğü platforma bağlı olarak değişse de en az 34 GB. PC ve konsollarda dağıtıma çıkan güncelleme, yakında Stadia’da da oyuncularla buluşacak.

Güncellemenin getirdikleri arasında hataların düzeltilmesinin yanı sıra taşıtların, polis güçlerinin, NPC davranışının ve görevlerin iyileştirilmesi bulunuyor. Tüm listeye oyunun internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Oyun için ilk güncellemeyi geçtiğimiz ocak ayında yayınlayan CD Projekt Red, ilk güncellemenin diğer güncellemeler için bir tür temel oluşturabileceğini belirtmişti. Oyunun iç şebekesine erişilmesinin ardından CD Projekt Red bu güncellemenin çıkışını mart ayının sonuna ertelemişti.

Cyberpunk 2077 için CD Projekt Red’in hâlâ hatırı sayılır bir mesai harcaması gerekiyor. Oyun geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlandığında tam anlamıyla bir felaket yaşanmıştı. Çok sayıda platformda hatalarla yerini alan oyun, Sony tarafından geçtiğimiz aralık ayında çevrimiçi mağazadan kaldırılmış ve dileyenlere para iadesi yapmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER