EğlenceTeknoloji

Google Stadia’dan Cyberpunk 2077 müjdesi

cyberpunk 2077 google stadia

Önümüzdeki dönemin merakla beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077, Google’ın çevrimiçi oyun platformu Google Stadia üzerinde de oynanabilecek. Böylelikle henüz faaliyete geçmeyen Stadia’nın portföyüne önemli bir silah daha eklenmiş oldu.

Google’dan yapılan açıklamada, Cyberpunk’ın 2020 itibarıyla Stadia’da oyun severlerle buluşacağı belirtildi. Açıklamada kesin bir tarih verilmese de, Cyberpunk 2077’nin 16 Nisan 2020’de oyuncularla buluşacağı biliniyor. Dolayısıyla oyunun PC ve konsollarla eş zamanlı olarak Stadia’ya gelmesi umuluyor.

Google’ın Stadia’ya geleceğini açıkladığı oyunlar Cyberpunk 2077 ile sınırlı kalmadı. Açıklanan çok sayıda oyun arasında öne çıkan diğer oyunlar Ubisoft imzalı Gods and Monsters ve Watch Dogs Legion oldu.

Stadia’nın portföyüne eklenecek diğer oyunlar ise şunlar: Bağımsız bulmaca oyunu Kine, Orcs Must Die 3 (Sadece Stadia’da yayınlanacak), Windjammers 2, Destroy All Humans, Superhot, Superhot: Mind Control Delete, Atack on Titan 2: Final Battle.

Google, Stadia’ya gelişini daha önce duyurduğu Borderlands 3, Mortal Kombat 11 ve GRID gibi oyunların da fragmanlarını yayınladı.

Google Stadia, Cyberpunk 2077 ile önemli bir silah daha kazanmış oldu. Kasım ayında faaliyete geçecek platformdan yararlanmak için her ay 9.99 dolar ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER