EğlenceTeknoloji

Crysis GeForce Now ile tüm PC’lerde oynanabilecek

crysis geforce now

Crysis Remastered bu hafta itibarıyla GeForce Now çevrimiçi oyun servisinde yerini aldı. Böylelikle her PC’de Crysis deneyimini yaşamak mümkün hâle geldi. Servise eklenen oyunlar arasında Crysis Remastered Trilogy, Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered da bulunuyor.

Crysis’in yeniden master edilmiş versiyonu ışın takibi ve DLSS desteğiyle geliyor. Her iki özellik de GeForce Now’ın Founders veya Priority üyeleri tarafından aktif hâle getirilebilecek. Crysis Remastered, GeForce Now’ın yanı sıra Steam ve Epic Games Store’da da yerini aldı. Crysis Remastered Trilogy ise bugün itibarıyla söz konusu platformunda oynanabilecek.

Bugün piyasada bulunan PC’lerin büyük çoğunluğunda, hatta 2007 çıkışlı bazı uygun fiyatlı oyun bilgisayarlarında bile GeForce Now sayesinde Crysis oynanabilecek. Nvidia’nın sistem gereksinimleri arasında çift çekirdekli 64-bit CPU, Windows 7 veya daha yeni bir işletim sistemi, 4 GB RAM, DirectX 11 veya daha yeni sürümleri destekleyen bir GPU ve en az 15 Mbps hızında bir internet bağlantısı bulunuyor.

Orijinal Crysis 2007’de yayınlanmış, ancak o dönem için yüksek sistem gereksinimlerinin olması nedeniyle pek çok PC’de oynanamamıştı. “Peki Crysis’i çalıştırabiliyor mu?” sorusu, o dönemde internet kültürünün önemli parçalarından biri olmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER