Eğlence

Chris Evans’tan şaşırtan iPhone açıklaması

chris evans
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Uzun yıllar Kaptan Amerika rolüne hayat veren ünlü oyuncu Chris Evans, uzun yıllar boyunca iPhone 6s kullandıktan sonra bir süre önce yeni bir iPhone’a geçiş yaptığını açıklamıştı. 7 yılın ardından yeni bir telefona geçen birinin hız ve diğer özellikler nedeniyle yeni cihazını övmesi beklenir. Ancak Evans bu konuda da farklı bir örnek teşkil ediyor.

Evans, Russo Kardeşler tarafından yönetilen yeni Netflix filmi The Gray Man’de Ryan Gosling ile kamera karşısına geçmişti. Filmin tanıtım etkinlikleri çerçevesinde Collider’a konuşan Evans, iPhone 6s’ini ve ana ekran tuşunu özlediğini belirtti.

Evans’ın ana ekran tuşunu özleme konusunda yalnız olmadığı söylenebilir. Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın da aralarında bulunduğu pek çok kişi, Apple’ın ana ekran tuşunu özlediklerini söylemişti.

iPhone 7’de bu tuşu dokunmatik motora sahip yuvarlak bir tuşla değiştiren Apple, iPhone X ile birlikte ana ekran tuşundan vazgeçmişti. Şirketin mevcut ürün portföyünde sadece iPhone SE (2022)’de ana ekran tuşu yer alıyor. Ancak bu tuşun da iPhone 6s serisindekilerle aynı hissiyatı sağlamadığını söylemek gerekiyor.

Collider’ın röportajı, Chris Evans’ın yeni telefonunun iPhone 12 Pro olduğunu gösteriyor. Evans’ın yeni telefon aldığını duyurduğu paylaşımda görülen cihazın iPhone 13 Pro olduğu düşünülmüştü.

İLGİLİ HABERLER