Teknoloji

Carpool Karaoke Türkçe altyazıyla Apple Music’te

James Corden, Ben Winston’ın, baş yazar Eric Pankowski ile birlikte yönetici yapımcılığını üstlendiği, CBS ve Fulwell 73 işbirliğiyle hazırlanan Carpool Karaoke serisinin Apple Music’te yayınlanacağı daha önce duyurulmuştu. Programın Apple’ın müzik platformu üzerinde yayını başladı. Üstelik Carpool Karaoke Türkçe altyazılı olarak yayınlanıyor.

Serinin ilk bölümünde Will Smith ve James Corden’ın yer alırken, 15 Ağustostan sonra Alicia Keys, John Legend, Metallica ve Billy Eichner’ın olduğu bölümler de Apple Music’te yayına girecek.

Carpool Karaoke nedir?

Tüm dünyada viral video sansasyonu yaratan The Late Late Show with James Corden programındaki bir bölümden yola çıkılarak hazırlanan yeni CARPOOL KARAOKE serisi, kişisel çalma listelerindeki şarkıları söyleyerek bir arabada birlikte yol alan 16 ünlü çift ve yan şeritte yüksek sesle şarkı söyleyen ünlüleri görerek şaşıran hayranlarını konu alıyor.

Programda James Corden, Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, Jeff Gordon, John Cena, Shaquille O’Neal, ve daha birçok ünlü yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER