Teknoloji

Canon Rebel T7 ile sosyal medya kullanıcılarına ulaşmayı hedefliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

canon rebel t74K video kaydı yapabilen aynasız kamerası EOS M50’yi tanıtan Canon, yeni bir DSLR kamerayı da gün yüzüne çıkarttı. Bundan iki yıl önce duyurulan Rebel T6’nın devamı niteliğini taşıyan Canon Rebel T7, 24.1 megapiksel sensörüyle akıllı telefon kamerasının üstünde bir çözüm arayanların karşısına çıkıyor.

Rebel T7, otomatik ve akıllı sahne modları sayesinde fotoğraf çekimini ve video kaydını kolaylaştırıyor. Wi-Fi ve NFC’nin varlığı ise kamera ile çekilen fotoğrafların veya kaydedilen görüntülerin sosyal medya üzerinde daha hızlı paylaşılmasını mümkün kılıyor.

Rebel T7’nin diğer özellikleri ise selefi T6’nın özelliklerinden fazla uzaklaşmıyor. 9 noktalı faz algılamalı otomatik odaklama, 3fps burst çekim hızı, 30 fps’de 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü video kaydı gibi özellikler, T6’dan T7’ye geçiyor. Rebel T7, genel hatları itibarıyla, akıllı telefon kamerasından daha yüksek bir performans arayan giriş seviyesi kullanıcılar için hazırlanmış bir cihaz izlenimi çiziyor.

Canon Rebel T7, önümüzdeki nisan ayında satışa sunulacak. 550 dolar ödeyenler, Rebel T7 ile birlikte EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS II lense de sahip olacak.

İLGİLİ HABERLER