EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Warzone ve Destiny için hile karşıtı sistem

call of duty: warzone

Activision Blizzard, Call of Duty: Vanguard‘ı duyurmanın yanı sıra, popüler ve oynaması ücretsiz battle royal oyunu Call of Duty: Warzone‘un bu yıl içinde yeni bir çok yönlü hile karşıtı sistem içeren bir güncelleme alacağını açıkladı. Sistem tüm Warzone‘da çalışacak olsa da, şu anda Raven Studios tarafından geliştirilmekte olan yepyeni bir harita ile birlikte gelecek.

Neredeyse her çevrimiçi rekabetçi oyunda olduğu gibi, 2020’nin başlarında piyasaya sürülmesinden bu yana Warzone için de hile yapmak büyük bir sorun oldu, ancak Activision Blizzard’ın hilecileri engelleme girişimleri, özellikle dereceli maçlarda pek işe yaramadı. Şirket, yeni sisteminin daha önce olmadığı yerde nasıl başarılı olmayı hedeflediğini ve dahili olarak mı inşa edildiğini yoksa lisanslı mı olduğunu tam olarak açıklamadı. Ancak özelliğin çıkış tarihine yaklaştıkça muhtemelen daha fazlasını duyacağız.

Destiny 2 artık Activision Blizzard tarafından işletilmese de, Bungie perşembe günü bu oyuna da geliştirilmiş bir hile karşıtı servis ekleyeceğini duyurdu. Özellikle bu, gelecek sezon başladığında BattlEye ile bir ortaklığın basit bir şekilde başlatılması biçiminde olacaktır. Warzone gibi, Destiny 2 de oyundan zevk almak ve ilerlemek isteyen insanlar için deneyimi mahveden hileciler tarafından rahatsız edildi. Bungie, 24 Ağustos Salı Türkiye saatiyle 19.00’daki gelecek Destiny 2 Showcase etkinliği sırasında muhtemelen daha fazla ayrıntı paylaşacak.

İLGİLİ HABERLER