EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Warzone’da tek kişilik macera başlıyor

call of duty: warzone

Call of Duty: Warzone oyuncularının oyun içinde farklı deneyimler yaşamaları için fazla beklemeleri gerekmedi. Oyunun geliştiricileri Infinity Ward ve Raven, büyük savaş deneyimini tek kişilik hâle getiren Solos isimli modu kısa süre içinde oyuncuların karşısına çıkardı.

Oyuncular bu modda öldükleri takdirde gulag düello sistemi veya kişisel canlandırma kitleriyle yeniden mücadeleye dönebilecek. Ancak bu yöntemlerden biri olumsuz sonuçlanırsa, etraflarında yeniden canlandırma satın alabilecekleri biri olmayacak.

Oyuncular takımı otomatik doldurma seçeneğini kapatarak tek başlarına da oynayabilecek. Ancak diğer herkesin bu yolu seçme gibi bir zorunluluğunun olmadığını da belirtmek gerekiyor.

Takım arkadaşlığından hoşlanmayan veya başkalarını destekleme baskısı olmadan yeteneklerini geliştirmek isteyenler için bu yeni modun sevindirici bir ekleme olduğu söylenebilir. Bu mod, Call of Duty: Warzone deneyiminin güncelliğini koruması açısından da önem taşıyor. Oyun kısa sürede önemli başarılar elde etse de, karşısında Fortnite ve Apex Legends gibi önemli rakipler bulunuyor. Oyuncuların önündeki alternatif seçeneklerin çeşitliliği, Warzone’un geliştiricilerinin sürekli yenilik peşinde olmasını gerektiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER