Eğlence

Call of Duty: Warzone Mobile’ın çıkış tarihi için Activision’dan duyuru geldi

call of duty: warzone mobile

Activision, Call of Duty: Warzone Mobile için beklenen duyuruyu sonunda yaptı. Oyun, 21 Mart’ta oyuncularla buluşacak. Activision daha önce oyunun belli bölgelerde sınırlı süre denendikten sonra bahar ayları itibarıyla herkese açılacağını belirtmişti.

Oyunda ilk etapta Verdansk ve Rebirth Island olmak üzere iki battle royale haritası sunulacak. Verdansk, iOS ve Android’de 120’ye kadar oyuncuya ev sahipliği yapabilecek. Elenenler gulag’da düello kazandıkları takdirde mücadeleye yeniden katılmak için bir şans elde edecek. Rebirth Island ise maksimum 48 oyuncuya ev sahipliği yapan daha küçük bir harita. Burada oyuncular öldükten sonra çalışma kampına gitmek yerine takım arkadaşlarından biri hayatta olduğu sürece yeniden doğacak.

Warzone Mobile’da da birçok klasik CoD çok oyunculu modu mevcut olacak. Shipment, Shoot House ve Scrapyard gibi haritalarda Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed ve Search & Destroy gibi modlara girilebilecek.

Daha kısa çok oyunculu turlar, bir silahın seviyesini yükseltmeye veya boş zamanlarda genel seviyeyi artırmaya yardımcı olabilir. Aynı Activision ID’ye giriş yapıldığı sürece ilerleme, Warzone Mobile ile Modern Warfare III ve Warzone’un konsol ve PC sürümleri arasında paylaşılır. Warzone Mobile’da kazanılan XP, Warzone ve Modern Warfare III’e yansıtılacak ve bunun tersi de geçerli olacak. Aynı şey silah seviyelendirme ve savaş geçişi ilerlemesi için de geçerlidir.

Az sayıda özel paket dışında kilidi açılmış kozmetiklerin ve ekipmanların çoğu üç oyunda da mevcut olacak. Warzone Mobile mağazasındaki bir pakette Connected etiketi görülüyorsa bu, satın alınması halinde söz konusu öğelerin Modern Warfare III ve Warzone’da da mevcut olacağı anlamına geliyor.

Call of Duty: Warzone Mobile için 50 milyondan fazla kayıt geldi

Activision, Warzone Mobile’ın derinlemesine özelleştirilebilir olduğunu söylüyor. Denetleyici girişleri ekranda hareket ettirilebilecek ve kullanıcı arayüzünün diğer kısımlarını beğeniye göre değiştirebilecek. Performansa, kaliteye veya ikisinin karışımına odaklanmak için çeşitli grafik modları arasından seçim yapabilecek. Oyunda kontrolör desteği de mevcut.

Activision’dan verilen bilgiye göre, Call of Duty: Warzone Mobile için 50 milyondan fazla oyuncu ön kayıt yaptırdı. Ön kayıt yaptıranlara Ghost operatör kostümü, silah planı gibi hediyeler verilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER