EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Warzone için yeni oyun modu seçeneği

call of duty: warzone

Call of Duty: Warzone, Büyük Savaş deneyimi içinde arkadaşlıklar kurmaya yardımcı olacak veya mevcut arkadaşlıkları bozabilecek yeni bir oyun modu sunuyor. Duos (İkililer) adını taşıyan bu yeni modda oyuncular, Verdansk’ta iki kişilik takımlarla savaşıyor. Bu mücadelede de hedef görevleri tamamlamak ve hayatta kalan tek takım olmak.

Oyuncular bu modda bir arkadaşlarıyla veya gelişigüzel seçilmiş başka bir oyuncuyla takım kurabiliyor.

Activision’dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Duos modu ile arkadaşlığın ve takım çalışmasının test edileceği belirtildi. Üçlü veya dörtlü modlardan farklı olarak, bu modda oyuncuların yanında arkalarını kollayabilecek sadece tek bir takım arkadaşı olacak.

Call of Duty: Warzone oyuncuları bu modda da, tıpkı üçlü ve dörtlü modlarda olduğu gibi, ölen takım arkadaşlarını canlandırabiliyor. Ancak bunda geç kalınması durumunda ölen takım arkadaşı Gulag’a gönderiliyor ve oyuna dönebilmek için teke tek bir savaşı kazanması gerekiyor. Gulag’da ölen takım arkadaşı ise Buy Station üzerinden geri döndürülebiliyor. Oyuncular ikililere karşı tek başına da mücadele edebiliyor.

İLGİLİ HABERLER