EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Warzone haritasında istismar edilebilen yeni bir açık keşfedildi

call of duty playstation

Call of Duty: Warzone‘un yeni Verdansk 84 haritasındaki bir aksaklık, oyuncuların düşman oyuncuları öldürmek için haritanın altına saklanmasına izin veriyor. “Şu anda oynamanın ne anlamı var?” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz başlığa sahip olan aşağıdaki klip bazı oyuncuların Call of Duty: Warzone rakiplerini alt etmek için havaalanı yakınında haritanın altına nasıl düştüğünü gösteriyor.

Üstelik havaalanı bunun gerçekleştiği tek yer değil. Sosyal medyadaki haberlere göre, bu açıktan yararlanma imkanı stadyumun yakınında da mevcut, başka kullanıcılar da TV ve tren istasyonlarında sorunların olduğunu belirtiyor.

Belki daha da sinir bozucu bir şekilde, bu açıktan yararlanmaya hazırlanan oyuncular kendilerini haritanın altına kalıcı olarak hapsedemezler. İyi yerleştirilmiş bir zipline, ilerlemeleri gerektiğinde tekrar dışarı çıkmalarını sağlıyor.

Haber yayına hazırlanırken, Reddit gönderisine binlerce kez puan verilmiş ve diğer oyuncular benzer olayların kliplerini paylaşmış olsa da, geliştirme ekibinden herhangi bir yanıt gelmedi.

Call of Duty: Warzone için tam PS5 ve Xbox Series X desteği yolda

Bu arada kaçıranlar için, Call of Duty: Warzone tam bir PS5 ve Xbox Series X desteğine sahip olacak. Şu anda Call of Duty: Warzone, PS5, Xbox Series X ve Xbox Series S için sadece geriye dönük uyumluluk aracılığıyla kullanılabiliyor. Ancak Raven Software’in yeni nesil battle royale oyunu için tam bir yükseltme üzerinde sıkı bir şekilde çalışan bir ekibi olduğu için bunların tümü değişmeye hazırdır.

Yeni Verdansk 84 haritası, geçen haftanın başlarında özel bir canlı etkinlikte normal Verdansk haritasının nükleer bomba ile vurulmasının ardından artık Warzone’da dünya çapında mevcut hâle geldi. Artık toz duman ortadan kalktığına göre; Verdansk varyantı, yeni Operatörler, silahlar, yeni bir savaş geçişi ve daha fazlasını içeren Warzone Sezon 3’ün lansmanına paralel olarak bu battle royale oyunu için konuşlandırıldı.

İLGİLİ HABERLER