EğlenceTeknoloji

Yeni Call of Duty Warzone haritası için ilk ipuçları ortaya çıktı

playstation call of duty warzone

Call of Duty Warzone ve geleceği konusundaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Mevcut sezon, oyunun Verdansk adını taşıyan ana haritası için bir tür nükleer hesaplaşma için zemin hazırlıyor gibi görünüyor.

En çok ilgi gören teori, mevcut zombi istilasını sona erdirmek için haritanın nükleer bir patlamayla yok edileceği yönünde. Bu patlamayla birlikte oyuna yeni bir haritanın ekleneceği de beklentiler arasında yer alıyor. Yeni bir sızıntı, oyuncuları nelerin beklediği konusunda daha somut bir ipucu veriyor.

Warzone için hazırlandığı belirtilen yeni bir fragman internete sızdı. Bu videoda yeni haritadan kısa kesitler görmek mümkün oluyor. Bu kısa kesitlere bakıldığında Verdansk 1980’lere taşınmış gibi görünüyor.

Mevcut havalimanı ve stadyum gibi tanıdık konumlar, mevcut hâllerinin daha eski versiyonlarına benziyor. Oyunun Black Ops: Cold War ile entegrasyonu düşünüldüğünde bu mantıklı bir değişim gibi görünüyor. Yeni haritanın normalde Black Ops: Cold War ile birlikte çıkmasının planlandığı ancak ertelendiği de söylentiler arasında yer alıyor.

Yeni haritanın bazı noktaların ise mevcut haritaya kıyasla daha farklı olduğu hemen görülüyor. Örneğin Verdansk’ın kuzeyindeki büyük Dam’ın yerini daha açık bir araziye giden uzun bir köprü alıyor. Ancak oyunun hayranları, bunun kapsamlı bir değişiklikten ziyade küçük bir makyaj olabileceğini belirtiyor.

Call of Duty Warzone için büyük bir dönüşüm kapıda gibi görünüyor. Activision’ın yakında konuyla ilgili bir açıklama yapması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER