Eğlence

Activision Call of Duty: Modern Warfare II’nin detaylarını özel etkinlikte paylaşacak

call of duty modern warfare ii

Call of Duty Modern Warfare II çıkış tarihi bir süre açıklanmıştı. Çıkış tarihi açıklanırken, oyunla ilgili daha fazla detayın haziran ayında paylaşılacağı belirtilmişti. Daha fazla detayın paylaşılacağı tarih de belli oldu. Activision Blizzard, 8 Haziran’da oyun için özel bir etkinlik gerçekleştirileceğini açıkladı. Bu etkinlik Türkiye saatiyle 20.00’da başlayacak.

Activision daha önce Modern Warfare II’de boy gösterecek bazı karakterleri açıklamıştı. Bu karakterler arasında John “Soap” MacTavish ve Simon “Ghost” Riley de bulunuyor. 8 Haziran’daki etkinlikte hem karakterler hem de oynanışla ilgili daha fazla detayın görülmesi bekleniyor.

2019 çıkışlı Modern Warfare’in takipçisi olan oyunun yapımcılığını Activision bünyesindeki Infinity Ward üstleniyor. Stüdyo başka bir oyun üzerinde daha çalışıyor.

Call of Duty Modern Warfare II ile birlikte yine Infinity Ward tarafından hazırlanan yenilenmiş Call of Duty: Warzone da oyuncuların karşısına çıkacak. Her iki oyun da yeni oyun motorlarıyla gelecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER