Eğlence

Call of Duty: Modern Warfare II’nin çıkış tarihi belli oldu

call of duty modern warfare ii

Call of Duty Modern Warfare II için uzun süredir beklenen açıklama nihayet geldi. Activision Blizzard oyunun 28 Ekim’de yayınlanacağını duyurdu. Oyun, 2019 çıkışlı Modern Warfare’in takipçisi olacak.

Yayın tarihini açıklayan Activision Blizzard bir tanıtım videosu da paylaştı. Bu videoda oyunun oynanışını gösteren kareler bulunmuyor. Ancak oyunda yer alacak bazı karakterleri görmek mümkün oluyor. Bu karakterler şu şekilde sıralanıyor: John “Soap” MacTavish, Simon “Ghost” Riley, Captain John Price, Kyle “Gaz” Garrick ve Alejandro Vargas.

Oyunun oynanışını gösteren görüntülerin de kısa süre içinde paylaşılması bekleniyor. Videoda “J-8-22” şeklinde bir yazı göze çarpıyor. Bu da oyuna ait görüntülerin 8 Haziran 2022’de paylaşılacağı anlamına geliyor. Bu tarih Summer Game Fest gibi önemli oyun etkinliklerinin hemen öncesine tekabül ediyor.

Call of Duty Modern Warfare II son yıllarda seriye eklenen en önemli oyun olacak gibi görünüyor. Call of Duty serisi Activision Blizzard’ın katalogunda çok değerli bir yere sahip. 2021’de yayınlanan Call of Duty: Vanguard, bazı hesaplamalara göre yılın en çok satan oyunu olarak tanımlanıyor. Microsoft’un satın aldığı Activision Blizzard’ın 2023’te seriye yeni bir oyun eklemeyebileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER