Teknoloji

Caitlyn Jenner 1 milyon Twitter takipçisine en kısa sürede ulaşma rekorunu kırdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian’ın üvey babası Bruce Jenner, cinsiyet değişikliği operasyonundan sonra Caitlyn Jenner ismini almıştı. Yeni kimliğiyle ünlü Vanity Fair dergisinin Temmuz sayısının kapağında boy gösterecek olan Jenner, sosyal medyada da önemli bir dünya rekoruna imza attı. Caitlyn Jenner, Twitter hesabını oluşturmasından sadece dört saat sonra 1 milyon takipçi yakalamayı başardı. ABD Başkanı Barack Obama, bundan iki hafta önce açılan @POTUS hesabıyla 1 milyon takipçiye 5 saat içinde ulaşsa da, rekorunun ömrü fazla uzun olmadı.

Haberin yazıldığı dakikalar itibarıyla Caitlyn Jenner’ın takipçi sayısı 1.84 milyona ulaşmış durumda. Caitlyn Jenner’ın yeni kimliğiyle Vanity Fair’e verdiği cesur pozlar muhafazakâr çevrelerden tepki alsa da, sosyal medyaya girişi ve cesur pozları çocukları ve gözlemciler tarafından alkışlarla karşılandı.

Jenner’ın üvey kızı Kim Kardashian, Caitlyn Jenner’ın olduğu Vanity Fair kapağını Twitter hesabı aracılığıyla paylaştı ve “Ne kadar güzel. Mutlu ol, gururlu ol, hayatını istediğin gibi yaşa!” sözlerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER