Teknoloji

Bose’den üç yeni hoparlörlü güneş gözlüğü daha

bose frames tempo

Bose, güneş gözlüğü ve hoparlörü birleştirdiği Frames serisine üç yeni ürün ekledi. Şirket, Frames serisinde yola geçtiğimiz yıl iki ürünle çıkmıştı. Yeni modeller Tempo, Tenor ve Soprano adını taşıyor. Bose, yeni modellerin Alto ve Rondo’ya kıyasla daha iyi bir bas tepkimesine sahip olduğuna dikkat çekiyor.

Tıpkı selefleri gibi, yeni güneş gözlüklerinde de küçük hoparlörler bulunuyor. Kulağı baskılamayacak şekilde tasarlanan ses bileşenleri, müzik veya başka bir şey dinlerken ortam sesini duymayı da mümkün kılıyor.

Bose’nin yeni modellerinde geliştirilmiş bir mikrofon sistemi mevcut. Bu sayede telefon görüşmeleri sırasında ortam veya rüzgar sesinin kaliteyi düşürmesi engelleniyor. Frame serisinin yeni üyelerinde ses kontrolü için de parmağı sağ şakağın üzerine gelen kısmın üstünde hareket ettirmek yeterli oluyor.

Tempo’da ana malzeme TR90 isimli bir termoplastik materyal. Bu madde çok yüksek sıcaklıklara ve zorlu koşullara dayanabiliyor. Burun kısmında da özel tutacaklar sayesinde gözlüğün yüze daha iyi oturması sağlanıyor. 22 mm. hoparlörlerin bulunduğu Tempo’da kullanıcılar, saatte 40 kilometre hızla pedal çevirirken bile müzik sesini duyabiliyor.

USB-C uyumlu olan Tempo, sekiz saatlik bir pil ömrüne sahip. Gözlük için standart polikarbonun yanı sıra turuncu, mavi ve sarı renkli cam seçenekleri mevcut. Bu renklerin her biri ayrı bir kullanım amacına sahip.

Tenor

Günlük kullanım için tasarlanan Tenor ve Soprano ise 16 mm. hoparlörler taşıyor. İki model de 5,5 saatlik pil ömrüne sahip. Bose bu iki model için de farklı cam seçenekleri sunuyor.

Soprano

Bose Frames serisinin yeni üyelerinin hepsi 249.95 dolar karşılığında satılacak. Gözlükler, numaralı camlarla da kullanılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER