Ulaşım

2019 model BMW Z4’e ait fotoğraflar ortaya çıktı

bmw z4BMW Z4, kendisine özel bir hayran kitlesi bulunan otomobiller arasında yer alıyor. 7 yılı aşkın bir süredir görsel anlamda bir değişiklik geçirmeyen otomobilin yeni konsept versiyonuna ait ilk görüntüler geçtiğimiz yıl paylaşılmış ve beklenen yeniliğin işareti verilmişti. BMW o günden bu yana 2019’da satışa sunulacak yeni versiyonun hazırlıklarını kapalı kapılar ardında sürdürmüş ve yeni model hakkında ipucu vermemişti.

BMW’den yeni Z4’e ait somut bilgiler gelmese de, otomobile ait fotoğraflar internette boy göstermeye başladı. BMW hayranları tarafından kurulan internet sitelerinde paylaşılan fotoğraflar, 2019 model Z4’ü görsel açıdan çok daha net biçimde tanımayı mümkün kılıyor.

Yeni BMW Z4, tasarım bakımından geçtiğimiz yıl gözler önüne çıkan konsepte fazlasıyla benziyor. Otomobilin şeklinde ve vücut hatlarında somut bir değişim görülmüyor. Ancak küçük detaylara bakıldığında daha somut değişiklikler fark ediliyor. 2019 model BMW Z4, konsept versiyona kıyasla biraz daha az keskin hatlara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Özellikle farların biraz daha az sivri olması göze çarpıyor.

BMW Z4, fotoğraflarda M40i modeliyle boy gösteriyor. Otomobilin hem ön hem de arka şeritleri, konseptte görülen ince ve geniş görünümü muhafaza ediyor. Ancak genel hatlar BMW’nin genel tasarım diline uygun hâle getirilmiş gibi görünüyor. Otomobilin arka tasarımı akıllara BMW 8 serisini de getiriyor.

M40i, yeni BMW Z4 serisi içinde üst sınıf modellerden biri olarak kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor. Yeni Z4’e ilişkin detaylar için BMW’den gelecek duyuruyu beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER