Teknoloji

BlackBerry PlayBook OS 2.1 beta sürümünün eli kulağında

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

RIM’in PlayBook ürün yöneticisi Michael Clewley şirketinin PlayBook OS 2.1’e özel bir beta versiyonunu mayıs sonu itibariyle çıkarmayı planladığını dile getirdi. Twitter hesabı üzerinden gelen yorumları cevaplayan Clewley 2.1 beta’nın önümüzdeki birkaç gün içinde geleceğini söyleyip mayıs sonuna vurgu yaptığını yineledi.

RIM’in bir süredir PlayBook OS güncellemesinin 2.1 numaralı sürümünü test ettiği söyleniyordu, ancak bu güncellemenin ne içerdiği konusunda sağlam bir bilgi henüz yok. RIM’in geçen şubat ayında çıkardığı PlayBook OS 2.0 güncellemesi şirketin tabletine şimdiye kadar gelmiş en büyük güncellemeydi, doğal e-posta istemcisi ve Android tabanlı uygulamaları çalıştırabilme yeteneğini barındırıyordu. Clewley, 2.1 ile ilgili detayların çıktığında bir blog yazısında paylaşılacağını kaydetti.

RIM’in BlackBerry tableti PlayBook Türkiye’ye de nihayet gelmişti. TTNET ve Türk Telekom tarafından satışı gerçekleştirilen BlackBerry PlayBook Türkiye’de de PlayBook OS 2.0 yüklü şekilde satılıyor.

İlgili – Twitter (Michael Clewley)

İLGİLİ HABERLER