Teknoloji

BlackBerry 24 Eylülde üç farklı şehirde toplantı düzenleyecek, Passport bekleniyor


blackberry-save-the-date-24-eylul-030914-2

BlackBerry 24 Eylül tarihinde dünyanın üç farklı şehrinde düzenleyeceği basın toplantıları için davetiyeleri gönderdi. Şirket Toronto, Londra ve Dubai’de aynı gün içinde gerçekleştirilecek toplantılarda neyin gösterileceğini açık etmedi, ancak “See The Bigger Picture” yani “Büyük Resmi Görün” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz slogan az da olsa ipucu veriyor.

BlackBerry’nin çok yakında Passport adlı, 4.5 inç, 1440 x 1440 piksel çözünürlüklü kare ekran akıllı telefonunu tanıtması bekleniyor. Cihazın varlığı ilk olarak haziran ayında, BlackBerry finansal sonuçlarıyla ilgili olarak düzenlediği ve internetten yayınladığı özel toplantı sırasında ortaya çıkmıştı.

blackberry-save-the-date-24-eylul-030914-1

Geçtiğimiz günlerde de BlackBerry’nin önümüzdeki aylarda çıkarmayı planladığı cihazlarla ilgili bir takvim ortaya çıkmıştı. Bu takvim içinde Passport cihazının varlığı dikkat çekmişti. BlackBerry Passport kare ekranı ve fiziksel klavyesiyle Instagram’da fotoğraf paylaşımı için ideal görünüyor. Tabii ki, bunun için uygun bir Instagram uygulamasının da bulunması gerekecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER