Teknoloji

Black Shark 4 Pro Google Play Console’da görüldü

black shark 4 pro

“Kaiser” kod adını ve KSR-A0 model kodunu taşıyan yeni Black Shark telefonu, Google Play Console’da görülmüştü. Full HD+ ekran ve 8 GB RAM adını taşıyan telefonun Black Shark 4 olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Black Shark 4 Pro için de beklenen bilgiler yine Google Play Console sayesinde ortaya çıktı.

Akıllı telefon kayıtlarda “Penrose” kod adı ve PRS-A0 model koduyla boy gösterdi. Android 11 işletim sistemini taşıyan telefonda 12 GB RAM ve Full HD+ ekran bulunuyor. İşlemcinin SM8250 yani Snapdragon 865 olarak görülmesi ise dikkat çekiyor.

Bunun bir hata olması muhtemel görünüyor. Zira Black Shark 4’ün işlemcisi de Google Play Console’da Snapdragon 835 olarak görülmüştü. Her iki telefonda da Snapdragon 888 işlemci bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Google Play Console kaydında PRS-A0’a ait bir görsel de bulunuyor. Burada ön kameranın ekranın orta üst kısmına yerleştirildiği görülüyor. Hem sol hem de sağ kenardaki tuşlar da göze çarpıyor. Sol kenardaki tuşların ses kontrol tuşları olması, sağdakilerin ise oyun deneyimi için hazırlanan tetik tuşlar olması muhtemel görünüyor.

Black Shark 3 Pro’da QHD+ çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. PRS-A0’da ise Full HD+ ekranın varlığı, bu cihazın Black Shark 4 Pro olma ihtimali konusunda bazı soru işaretleri doğuruyor. Black Shark 4’te 6.67 inç ekran, 4500 mAh pil ve 120W hızlı şarj desteğinin bulunacağı biliniyor. Pro versiyona dair detaylar ise henüz netleşmiş değil.

İLGİLİ HABERLER