Teknoloji

Black Shark 3 Pro Xiaomi CEO’su tarafından doğrulandı

black shark 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Black Shark 3 önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliğine doğru geri sayım devam ederken, akıllı telefona dair bazı detaylar da resmi ağızlar tarafından açıklanıyor. Xiaomi CEO’su Lei Jun, Weibo hesabından yaptığı paylaşımda Black Shark 3 Pro adını taşıyan ikinci versiyonun varlığını doğruladı.

Jun’un paylaşımına göre, Black Shark 3 Pro’da 5000 mAh kapasiteli bir pil bulunacak. Black Shark 3’ün standart versiyonu ise 4720 mAh kapasiteli pille gelecek. Her iki versiyonda da 65W hızlı şarj desteği sunulacak. Böylelikle sadece 15 dakikalık bir şarj işleminin sonunda pilin doluluk oranı yüzde 60’a ulaşacak. Pilin iki hücreli bir tasarıma sahip olduğu da bilinenler arasında yer alıyor.

Black Shark 3 serisinin şarj özellikleriyle ilgili yapılan paylaşımlar bununla sınırlı kalmıyor. Akıllı telefonda yeni bir manyetik şarj mekanizmasının kullanılacağı ve bu girişin özel bir konvektörle telefonun arkasına yerleştirileceği belirtildi. Böylelikle telefon şarjdayken daha kolay şekilde oyun oynanabilmesi amaçlanıyor. Black Shark 3 serisinde hızlı şarj için USB-C girişi de bulunacak.

black shark 3 pro

Black Shark 3 Pro da Qualcomm Snapdragon 865 işlemciyle gelecek

Black Shark 3 serisinin iki üyesinde de 3.5 mm. kulaklık jakı bulunacak. İki telefon da 120Hz yenileme oranına sahip ekranlarla kullanıcılarının karşısına çıkacak. Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ve 16 GB’ye kadar uzanan RAM seçenekleri de iki cihazın ortak yönleri arasında bulunuyor.

Black Shark 3 Pro ve Black Shark 3 arasındaki diğer benzerlik ve farklar şu an için bilinmiyor. Ancak soruların cevabını almak için sadece 3 Mart’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER