Teknoloji

Black Shark 3 oyun telefonunun tanıtım tarihi belli oldu

black shark 2 pro

Black Shark‘ın en yeni oyun telefonu Black Shark 3 hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu. Cihazın resmi tanıtım tarihi sonunda belli oldu. Black Shark’tan yapılan açıklamada, Black Shark 3’ün 3 Mart’ta Çin’de düzenlenecek bir çevrimiçi etkinlikte tanıtılacağı belirtildi.

Black Shark, geçtiğimiz ay Tencent ile yaptığı işbirliğini duyurmuştu. Bu işbirliği Black Shark 3’ün Çin’de önünde Tencent ismiyle satılacağı anlamına geliyor. Black Shark 3’te 5G desteğinin bulunacağı da şimdiden doğrulanmış durumda.

Geçtiğimiz ay ortaya çıkan fotoğraflar, Black Shark 3’te kullanıcıların 60Hz, 90Hz ve 120Hz ekran yenileme oranları arasında seçim yapabileceğini göstermişti. Kullanıcıların 2K veya 1080p çözünürlük arasında geçiş yapabileceği de gelen haberler arasında yer alıyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 865’in bulunacağı da kesinleşmiş durumda.

Black Shark 3 65W hızlı şarj desteğiyle gelecek

Black Shark’ın marka müdürü tarafından Weibo’da gerçekleştirilen bir anket, telefonun 5000 mAh kapasiteli pilinin 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağını göstermişti. Bu destek sayesinde telefonun pilini tamamen boşken 38 dakika içinde yüzde 100 oranında doldurmak mümkün olacak.

black shark 3

Bir süre önce internete sızan bir benchmark testi sonucu ise Black Shark 3’te Snapdragon 865’e 12 GB RAM’in eşlik edeceğini ve telefonun kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER