Teknoloji

Tanıtım videoları Black Shark 3’ün tasarımını gösteriyor

black shark 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Akıllı oyun telefonu Black Shark 3, 3 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon için ön kayıt dönemini şimdiden başlatan Black Shark, paylaştığı videolarla telefonun tasarımı konusunda da fikir edinmeye yardımcı oluyor.

Black Shark 3’ün 90Hz ekrana sahip olacağı ve bu ekranın 270Hz dokunma örnekleme oranıyla birlikte geleceği artık kesinlik kazanmış durumda. Tek parmakla dokunuş tepki süresinin 24ms, çok parmakla dokunuş tepki süresinin ise 28ms olması da etkileyici görünüyor. Söz konusu değerler, oyuncuların önem verdiği akışkan deneyimin sağlanması için yeterli olacak gibi görünüyor.

Black Shark 3’ün dokunuş tepkisi süresinin Phone 11 Pro, OnePlus 7T Pro, Oppo Reno Ace ve Asus ROG Phone II’yi geçtiği Black Shark tarafından paylaşılan karşılaştırma videosuyla görülüyor.

Black Shark 3 mevcut tasarım dilini koruyacak

Söz konusu video, Black Shark 3’ün ön panel tasarımı konusunda da fikir edinmeyi sağlıyor. Ekranın üst ve altındaki stereo hoparlörleri ve 3.5 mm. kulaklık jakını videoda görmek mümkün oluyor. Telefonun ekranının üstünde çentik veya kesik bulunmuyor.

https://twitter.com/xiaomishka/status/1232209226036060160

Bir diğer video sayesinde Black Shark 3’ün arka panelde mevcut tasarım dilinden pek fazla uzaklaşmayacağı görülüyor. Cam ve alüminyumun bir arada olduğu panelde LED aydınlatmalı logoya yine LED ile aydınlatılmış şeritler eşlik ediyor. Black Shark 3’e dair tüm detayları öğrenmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER